Δευτέρα

Οτι θάψατε , θάψατε εσείς οι πράσινοι νεκροθάφτες , νεκροί πλέον δεν υπάρχουν

Κάποτε , εμείς οι λίγο παλιότεροι , είχαμε να αντιμετωπίσουμε την "αυριανή" . Αυτή έδινε την γραμμή . Μετά , σχετικά γρήγορα , την σκυτάλη πήρε , το θρυλικό "μωρό" της πράσινης επανάστασης , ο κώστας ο το 2000 θα είμαι "σαραντάρης" . Αλλά κι αυτός , μας τέλειωσε νωρίς . 
Ομως , η άποψη , η περιρρέουσα αντίληψη , που έντεχνα καλλιέργησε το Πα."Σο." Κ. τόσα χρόνια και "υπέθαλψε" με περισσό ζήλο κάθε ηγεσία αυτού του κόμματος , παρέμεινε .
Τώρα τον ρόλο αυτό , έχει αναλάβει ο Θόδωρας , ο πάγκαλος !
Πάντα παρών , σε κάθε κατρακύλα , λες και το σχήμα του είναι αυτό που τον κάνει να είναι πρώτος μεταξύ ίσων . Γιατί μην μου πείτε , ότι αν εξέλειπε ο Θόδωρας ο πάγκαλος , το "κίνημα" δεν θα έβρισκε άλλον να τον αντικαταστήσει . Από δαύτους σαν κι αυτόν , το μοναστήρι νάναι καλά ...
Ομως , επειδή δημοτικές έρχονται κι όλοι ψάχνονται από κάπου να πιαστούν . Μην τολμήσει καμιά κουφάλα μετανιωμένη  Πα."Σο."Κ.α , να έρθει ακόμα και γονατιστή και να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί θα γίνει του πάγκαλου .
Οτι θάψατε , θάψατε εσείς οι πράσινοι νεκροθάφτες , νεκροί πλέον δεν υπάρχουν , αναζητήστε τους αλλού , ξέρετε εσείς που ...