Κυριακή

ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ "ΑΜ": Απάντηση στον περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό .

ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ "ΑΜ": Απάντηση στον περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό .: "Όλο το προηγούμενο διάστημα , ο προβληματισμός μου , ήταν , αν όλα όσα γίνονταν στην Κερατέα , είχαν αγγίξει έστω κι ένα μικρό κομμάτι της ..."

2 σχόλια:

Roadartist είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ απαντηση!
Προωθηθηκε το μεσημερι στο forkeratea και αναρτηθηκε απο οτι ειδα.. Μπράβο αμ!

ο κυριος αμ είπε...

Τι να πω ...
Ας ξεκινήσω με την άγνοια μου , έτσι για να γελάσουμε και λίγο .
Όταν έγραψα , αυτό που έγραψα και έκανα το "κλικ" της δημοσίευσης , πάτησε και κάτι άλλα "μπιμπλίκια" που είχε κάτω από το σχέδιο της ανάρτησης και ξαφνικά το είδα σε δύο μεριές γραμμένο . Σκέφτηκα , ώρε μεγάλε μπλόγκερ , νέα κόλπα εισήγαγες . Ο κύριος ΑΜ βέβαια , έσκασε στα γέλια και ξεκίνησε το δούλεμα . :)))))
Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις μου , φοβήθηκα , πως σε κάποιο σημείο , θα στεναχωρούσα κατά κάποιο τρόπο τους Κερατιώτες , αν βέβαια είχε την τύχη να διαβαστεί η σκέψη μου . Όμως , νομίζω δεν είχα άδικο . Η Κερατέα , όπως και πολλές άλλες "Κερατέες" , είναι ένα ήσυχο χωριό , κοντά στην Αθήνα , αλλά πολύ μακριά από όσα συμβαίνουν σ' αυτήν . Μέχρι τώρα , για λόγους που δεν έχει σημασία να αναλύσω , αλλά δεν είμαι και ο πιό κατάλληλος για να το κάνω , επί σειρά ετών , συντάσσονταν με την εκάστοτε εξουσία . 'Ηταν , αυτό που λέμε "φιλήσυχοι" πολίτες , κοίταζαν την οικογένειά τους , το νοικοκυριό τους , την προκοπή τους . Καλό ; Για άλλους ίσως ναι , εμένα αυτό δεν με έβρισκε σύμφωνο . Ήρθε όμως η ώρα της σύγκρουσης . Της μεγάλης σύγκρουσης ...
Road , σ' ευχαριστώ για την υπόδειξη που μου έκανες , αγνοούσα την αναδημοσίευση !
Καλή βδομάδα νάχεις :)